Home Vers van de pers Geniet van naadloze face-to-face samenwerking met HD-videoconferenties.

Geniet van naadloze face-to-face samenwerking met HD-videoconferenties.

De kracht van HD-videoconferenties is dat het bedrijven in staat stelt om naadloze face-to-face samenwerking te creëren met hun werknemers en klanten over de hele wereld. Of het bedrijf nu geld wil besparen of de efficiëntie wil verbeteren, met HD-videoconferenties kan een bedrijf reiskosten besparen, kostbare tijd en geld besparen en de kwaliteit van de vergadering met meer duidelijkheid verhogen.

Door een oplossing voor HD-videoconferenties te gebruiken, hoeft een bedrijf geen tijd te besteden aan het regelen van reisarrangementen, het regelen van apparatuur en het onderhouden van een efficiënte vergaderruimte. Bedrijven hebben de mogelijkheid om hun bestaande vergaderlocaties te gebruiken voor vergaderingen of presentaties, in plaats van te moeten investeren in nieuwe locaties of nieuwe apparatuur aan te schaffen. Bovendien kunnen medewerkers vergaderingen bijwonen, waar ze zich ook bevinden.

De kostenbesparingen van het gebruik van een HD-videoconferentieoplossing zijn ook ongeëvenaard in traditionele vergaderlocaties. Traditionele conferentielocaties rekenen doorgaans per uur en bij sommige is upgrades van de bestaande apparatuur niet mogelijk. Aangezien de HD-videoconferentie-oplossing geen upgrades of wijzigingen in apparatuur toestaat, zijn de kostenbesparende voordelen voor een bedrijf enorm.

HD-videoconferenties kunnen de deelnemers ook meer mobiliteit bieden. Omdat medewerkers op elk moment kunnen deelnemen, kunnen ze overal ter wereld deelnemen aan vergaderingen, zelfs als de locatie ver weg is van waar de deelnemers zich bevinden. Dit verhoogt de effectiviteit van de bijeenkomst en verlaagt de reiskosten voor zowel de deelnemer als het gastbedrijf.

Door een oplossing voor videoconferenties in HD te gebruiken, kan het gastbedrijf de kosten voor het beheer van de vergadering verlagen. Door reiskosten en overheadkosten te elimineren, kan het gastbedrijf deze middelen gebruiken om training te geven, nieuwe processen te ontwikkelen, informatie te verstrekken aan klanten en de bestuursleden, of gewoon de kwaliteit van de algemene vergadering te verbeteren. Het gastbedrijf krijgt toegang tot meer middelen en kan meer tijd besteden aan andere belangrijke onderdelen van het bedrijf en minder tijd aan de vergadering, wat het bedrijf geld bespaart en de hoeveelheid tijd die nodig is om vergaderingen voor te bereiden, vermindert.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen van het gebruik van een HD-videoconferentie-oplossing. Door te investeren in HD-videoconferentieoplossingen voor al uw vergaderingen, zullen bedrijven veel voordelen behalen.